Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Amsterdam Uncovered - Guided Walking Tour

Ga met ons mee op deze frisse, complete en meeslepende stadswandeling van Amsterdam. Ontdek hoe een klein vissersdorpje veranderde in de rijkste stad ter wereld en hoe een van de meest liberale steden ter wereld vrijheid definieert. Ontdek hoe 180 nationaliteiten zich verenigen in diversiteit en wat het werkelijk betekent om hier te wonen. Loop mee en leer over het enige element dat ons allemaal bindt. Aan het einde begrijp je niet alleen wat Amsterdam drijft, maar voel je je ook echt een deel van de stad. Want dat ben je, ook al ben je hier een dagje.

Bezoek deze locatie met je I amsterdam City Card

Deze locatie is gratis, maar moet van te voren geboekt worden via de Booking Link

Het verleden, het heden en de toekomst van Amsterdam

Vergeet wat je weet over Amsterdam en doe mee met Hello Amsterdam Walking Tour op deze frisse en meeslepende kennismaking met onze geliefde thuisstad. Ontdek hoe een klein vissersdorpje veranderde in de rijkste stad ter wereld en hoe een van de meest liberale steden op onze planeet vrijheid definieert. Ontdek hoe 180 nationaliteiten zich verenigen in diversiteit en wat het werkelijk betekent om hier te wonen. Je leert dat allemaal door geweldige en herkenbare verhalen van onze lokale gids, die alle onderwerpen waar Amsterdam bekend om staat verbindt, met het enige element dat ons allemaal bindt.

Dus maak je klaar om in het Amsterdamse DNA te duiken!

Onderweg zie je de bezienswaardigheden en bezoek je de plaatsen die eraan toe doen: De geboorteplaats van de Amsterdam; De Dam, de grachtengordel die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, 's werelds eerste effectenbeurs, de iconische Jordaan en meer.

Maar vooral...

Achteraf voel je je een echte insider, klaar om nu echt van Amsterdam te kunnen genieten.