Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Rondvaarten

Amsterdam Circle Line

De beste manier om Amsterdam te ontdekken is vanaf het water, mis dit niet! Begin uw Amsterdamse rondvaart aan de meest bekende gracht van Amsterdam; de Prinsengracht, direct voor het Anne Frank Huis. U vaart op een elektrische, comfortabele en semi-open boot, waardoor u ongestoord van de uitzichten kunt genieten. Vanaf de Prinsengracht vaart u door de Jordaan, over het IJ, onder de Magere Brug en nog vele andere hoogtepunten die garant staan voor mooie fotomomenten.

De beste manier om Amsterdam te ontdekken is vanaf het water, mis dit niet! U vaart op een elektrische, comfortabele en semi-open boot, waardoor u ongestoord van de uitzichten kunt genieten. Vanaf de Prinsengracht (opstap vóór het Anne Frank Huis) vaart u door de Jordaan, over het IJ, onder de Magere Brug en nog vele andere hoogtepunten die garant staan voor mooie fotomomenten.

Ingesproken verhalen van een bekend ras-Amsterdammer

Harry Slinger, bekend van de band Drukwerk, heeft voor deze 75-minuten durende rondvaart interessante en persoonlijke verhalen ingesproken. Hiermee leert u niet alleen wat over de stad, maar krijgt u échte verhalen mee vanuit het perspectief van een ras-Amsterdammer. Met Amsterdam Circle Line vaart u dus het eigenlijk het meest Amsterdamse rondje Amsterdam. Stap aan boord en vaar mee!

Ontvang een ticket met jouw Amsterdam City Card!

Om met je City Card een rondvaart te kunnen maken, dien je de City Card te laten scannen bij Lunchcafé de Dialoog (Prinsengracht 261, tevens op- en afstap locatie). Op deze manier ontvang je ter plekke jouw rondvaartticket. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van de cruise. 

Amsterdam Circle Line is gesitueerd aan de Prinsengracht 261 ter hoogte van Lunchcafé de Dialoog (naast het Anne Frank Huis). Momenteel is dit het enige vertrekpunt van de rondvaart. De adressen en locaties die worden beschreven in het fysieke City Card boekje zijn niet meer accuraat.

Dagelijkse vertrektijden: 11.00 tot 16.00 uur, ca. elke 30 a 45 minuten. Kijk op de website voor de meest actuele informatie.