Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Watersportcentrum Sloterplas

Watersportcentrum Sloterplas is de locatie om even lekker buiten te zijn in Amsterdam. Zeilen, suppen, windsurfen, kanoën, waterfietsen en genieten van een drankje op ons terras. Het is bij ons allemaal mogelijk! Vanuit het watersportcentrum bieden wij cursussen, kinderfeestjes, splashweken, schoolsport en privélessen. Onze instructeurs staan altijd voor u klaar om samen voor het optimale te gaan. Van cursus tot privéles, van jong tot oud, alles en iedereen kan bij ons terecht.

Vanuit het watersportcentrum bieden wij onder andere het volgende aan:

* zeilcursussen: Wij bieden zeilcursussen op ieder niveau en voor alle leeftijden aan. Zo hebben wij Optimisten voor kinderen vanaf 8 jaar, Laser Vago’s vanaf 12 jaar als u van een echte uitdaging houdt en voor volwassenen ook Laser Vago’s en een Valk indien u de basis van het zeilen onder de knie wilt krijgen.

Al onze instructeurs zijn erkend opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold.

* kinderfeestjes:

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar hebben wij 3 spetterende watersportfeestjes: kano, vlottenbouwen of optimist zeilen. Alle feestjes worden begeleid door deskundige instructeurs, die ervoor zorgen dat je jouw feestje nooit meer vergeet!

* Splashweken:

De mei- en zomer vakantie beleef je bij ons op het water. Op de doordeweekse dagen kunnen kinderen t/m 11 jaar of jonger meedoen met de ochtend- en/of middagshift van de Splashweek, voor 12 jaar en ouder zijn dit hele dagen. Met wie je komt maakt niet uit. Of je nou alleen komt of met wat vrienden, iedereen is welkom. Onze instructeurs weten namelijk goed hoe ze iedereen bij de groep kunnen betrekken. Hierdoor leert iedereen elkaar goed kennen en ontstaan de mooiste vriendschappen. 

Onze instructeurs staan altijd voor u klaar om samen voor het optimale te gaan. Van cursus tot privéles, van jong tot oud, alles en iedereen kan bij ons terecht.