Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Klimmuur Centraal

Nederland heeft geen bergen, sterker nog, er zijn nauwelijks heuvels. De Nederlanders hebben door de eeuwen heen hun eigen land droog gelegd. En zo hebben we recent onze eigen 'bergen' gecreëerd, waarop we kunnen klimmen. Dit zijn de zogenoemde indoor klimmuren, en De Klimmuur heeft er 4: in Amsterdam, in Haarlem, in Den Haag en in Alkmaar.

Veilig klimmen

In een gezellige en veilige omgeving kun je leren klimmen. Als beginner wordt je geholpen met het kennis maken met de bergsport, en kan een beginnerscursus worden gevolgd van 4 lessen, maar ook een eenmalige introductieles.

Voor kinderen is er de jeugdcursus van drie lessen, maar ook voor een kinderfeestje is de Klimmuur een uiterst geschikte plek.

Natuurlijk voelt de meer ervaren sportklimmer zich ook hier thuis. De wanden variëren van liggende wanden tot spectaculaire daken en overhangen met een hoogte tot 21 meter!

Voor bedrijven zijn er speciale arrangementen samengesteld waarbij het klimmen gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een jongleercursus, een lunch of een dia-lezing.