Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

A'DAM Toren

De A'DAM Toren in Amsterdam-Noord torent met zijn 22 verdiepingen ver boven alles en iedereen uit. In de toren vind je diverse bars, restaurants en een uitzichtpunt met een spectaculair zicht over Amsterdam.

Creatieve en muzikale hotspot

De A'DAM Toren mag er dan wel nieuw uitzien, niks is minder waar: de toren opende haar deuren voor het eerst in 1971, als hoofdkantoor van Shell. Nu, na een fikse renovatie, is de A'DAM Toren terug als één van Amsterdams meest dynamische creatieve en muzikale locaties.

Uiteten & uitgaan in de A'DAM Toren

In de toren huist een boetiekhotel, een nachtclub en een selectie bars en restaurants - inclusief een restaurant op de 19e verdieping met panoramazicht over de stad. Lees hier meer over de volgende locaties in de A'DAM Toren:

Creatieve ontmoetingsplaats

Tussen deze hotspots, zitten de kantoren van een aantal grote muziekbedrijven zoals ID&T en een selectie jonge, creatieve Amsterdamse bedrijven. Dit alles bij elkaar maakt de A'DAM Toren tot een bruisende plek, waar creativiteit voorop staat.

Toegankelijkheid

A'DAM Toren heeft maatregelen genomen om een veilig bezoek mogelijk te maken. Koop je tickets van te voren en bereid je bezoek goed voor. Meer informatie over de coronamaatregelen vind je hier.

Meer informatie