Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam

I amsterdam City Guide

I amsterdam City Guide is het officiële Engelstalige magazine van Amsterdam. Speciaal gecreëerd voor internationale bezoekers en inwoners, staat het blad boordevol insiderstips op het gebied van cultuur, uitgaan, restaurants, shoppen en excursies.

Benieuwd?

I amsterdam City Guide (voorheen Magazine) maakt je wegwijs in het brede aanbod van Amsterdam en daarbuiten. Ga buiten de gebaande paden, breng een bezoek aan 1 van de Amsterdamse buurten of de regio. De agenda voor muziek, theater, uitgaan, tentoonstellingen, festivals en familieactiviteiten is een vast onderdeel van I amsterdam City Guide, net als artikelen over trends, buurten in de stad en meer. Blader door de digitale versie van het laatste nummer.

Wanneer verschijnt het?

I amsterdam City Guide komt 2 keer per jaar uit.  

Wat kun je verwachten?

Een magazine dat je door Amsterdam en daarbuiten gidst aan de hand van de beste tips, interessante artikelen, in een strakke vormgeving. De oplage van I amsterdam City Guide is 50.000 exemplaren en het betreft een traditioneel full-colour magazine (van 205 x 270 mm).

Waar kun je een exemplaar bemachtigen?

Je kunt I amsterdam City Guide voor €4,95 aanschaffen bij de I amsterdam Store op Centraal Station. Bij veel hotels in de stad is het blad gratis beschikbaar voor de gasten, bovendien krijg je bij aankoop van een I amsterdam City Card een gratis I amsterdam City Guide. Er zijn ook diverse verkooppunten in de stad, zoals:

  • Atheneaum Boekhandel
  • Waterstone’s Booksellers
  • The American Book Center
  • The Read Shop
  • Buchhandlung Walther König (Museumshop Stedelijk)
  • Boekhandel Zwart op Wit

Vorige nummers

Check hier de vorige nummers voor meer tips en artikelen:

2023:

2022:

2021:

2020:

2019:

2018:

2017:

2016:

Vragen over je abonnement

Distributie

Wil je graag een groot aantal magazines verspreiden in een hotel, shop, café of evenement? Stuur dan een e-mail naar partner@iamsterdam.com voor meer informatie, inclusief speciale kortingsprijzen.