Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Winkels

Marc Lange Sieraden

In zijn juwelierszaak presenteert edelsmid Marc Lange een collectie moderne sieraden en horloges uit eigen atelier. De eigenzinnige stijl van Lange spreekt uit ieder ontwerp: strakke lijnen en verrassende details geven zijn creaties een bijzondere uitstraling. Je vindt de Juwelierszaken van Marc Lange in Alkmaar en Markenbinnen, in de omgeving van Amsterdam.

Draagbaar en duurzaam

Voor zijn ontwerpen kiest Marc Lange vaak voor high-tech titanium, gecombineerd met diamanten en glanzend goud. Naast creativiteit en originaliteit, zijn draagbaarheid en duurzaamheid het uitgangspunt voor elk accessoire van de ontwerper. Op verzoek maakt hij ook sieraden in opdracht.

Sieraden van Marc Lange zijn vernieuwend en innovatief; zijn creaties worden daarom regelmatig tentoongesteld en zelfs bekroond. Na het afronden van zijn vakopleiding deed de jonge edelsmid praktijkervaring op bij gerenommeerde ateliers. Begin jaren negentig startte hij zijn eigen atelier in Markenbinnen. Een paar jaar later opende hij de deuren van zijn zaak in Alkmaar.