Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Winkels

Bagpoint bagage afleverservice

Bagpoint levert een bagage service waarbij reizigers hun bagage kunnen afgeven en laten bezorgen in de regio groot Amsterdam. Bij aankomst op Schiphol Amsterdam of bij vertrek vanaf de cruise terminal of bij jouw hotel. Bagpoint bezorgt altijd op tijd en op dezelfde dag tussen Schiphol, hotels, cruiseterminal of business venues.

Bagpoint vervoert bagage van de luchthaven naar jouw accommodatie of volgende doorreis punt

Bagpoint is gespecialiseerd in het vervoeren van bagage. Bij Bagpoint begrijpen wij heel goed, dat je verblijf in Amsterdam kostbaar is en dat je geen tijd hebt om met je bagage rond te lopen. Indien de hotelkamer nog niet gereed is of indien jouw cruiseschip nog niet vertrekt, kun jij je tijd beter benutten door de stad in te gaan en Amsterdam te ontdekken.

Wij brengen de bagage veilig en op tijd naar de door jouw gewenste bestemming zodat jij jouw tijd efficiënt kunt gebruiken. Bij aankomst geef jij de bagage af bij ons Bagpoint desk op Schiphol Plaza, zodat je gelijk met je bezoek aan Amsterdam kan beginnen.

Bij vertrek uit Amsterdam geef je de bagage af bij het hotel of bij de cruiseterminal en vandaar nemen wij de bagage in ontvangst zodat je optimaal van je laatste dag in Amsterdam kan genieten.

Deze service is ook te boeken voor zakelijke reizigers. Wil je meer weten van deze service ga dan voor meer informatie naar de bagpoint website en vraag vrijblijvend een offerte aan.