Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Winkels

Global Blue Holland

Global Blue heeft werelds grootste en meest vertrouwde Tax Free Shopping netwerk. Door te shoppen met Global Blue kan je tot wel 16% besparen op je aankopen binnen Nederland, op elke aankoop boven de €50,00 bij alle winkels die zijn aangesloten. Of je nu de bekende designers zoekt of juist de kleine boutiques die uniek zijn in Amsterdam, Global Blue helpt je hierbij op weg.

Hoe verkrijg je je Refund

Vraag naar je Tax Free Form

Zoek naar het Global Blue Tax Free Shopping logo in de winkelruiten. Afrekenen vergeet dan niet te vragen om een Tax Free Formulier.

Douane stempel

Zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt op het vliegveld om de douane stempel te halen.

Ga voor check-in naar de douane in vertrekhal 3 en zorg ervoor dat je je paspoort Tax Free Forms, facturen en je aankopen gereed hebt.

Let op: pak je aankopen nog niet in deze worden door de douane gecheckt.

Krijg je Refund

Ga naar het Refund office in vertrekhal 3 en lever daar je afgestempelde Tax Free Formulieren in. Je krijgt de Refund in Cash of op een credit card gestort.

Heb je haast? Naast de douane staat een Global Blue brievenbus, doe hier je afgestempelde formulieren in en vergeet niet je credit card nummer in te vullen. Global Blue maakt het bedrag over. Ga voor meer informatie naar de website van Global Blue.