Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Movember Run Amsterdam

De Movember Run Amsterdam keert in november 2024 terug naar het Vondelpark. Ren met trots en met plezier je beste en langzaamste 5 km van het seizoen, terwijl die loshangende snor die je voor Movember hebt laten groeien je meesleurt in frisse november wind. Dit evenement is echter niet alleen voor mannen: ook dames kunnen meedoen, dus doe mee en race door het Amsterdamse Vondelpark. LET OP: Genoemde datum en tijd is onder voorbehoud.

Movember Run Amsterdam

Data
za 30 nov12:00 - 17:00
Locatie
Vondelpark
Vondelpark
1071 AA Amsterdam
toon in Google Maps
Contact

Movember

Movember zet zich sinds 2003 in voor de gezondheid van de man en richt zich voor een groot deel op het bestrijden van teelbal- en prostaatkanker. In de maand november laten duizenden mannen wereldwijd een maand lang hun snor staan, om zo geld in te zamelen voor het goede doel. Maar niet alleen door een snor te laten staan, kan geld worden ingezameld. Ook (hard)loop events als Movember Run Amsterdam leveren een bijdrage! 

Hou je niet van hardlopen of kun je niet hardlopen dan is het ook toegestaan om langs de route te lopen en op die manier je bijdrage te leveren. Startpunt is Tennisclub Kattenlaan, Kattenlaan 13.

Wil je ons helpen om geld in te zamelen voor het voorkomen van en voorlichting over prostaatkanker, teelbalkanker en mentale gezondheidsproblemen bij mannen? Kijk dan op de website 

Movember Run Amsterdam

Data
za 30 nov12:00 - 17:00
Locatie
Vondelpark
Vondelpark
1071 AA Amsterdam
toon in Google Maps
Contact