Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Cinekid Festival

Cinekid, het grootste film-, televisie- en Nieuwe Mediafestival van Nederland keert in de herfstvakantie van 2023 terug. Cinekid organiseert voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar 10 festivals verspreid door het land. In Amsterdam beleef je dit jaar Cinekid op verschillende plekken in de stad, met Pathé Amsterdam Noord als hoofd locatie. Kinderen hebben daar het rijk alleen.  Als je niet naar een festivallocatie kunt gaan, dan is er nog Cinekid Play, de online plek met nieuwe films, workshops, games en andere interactieve belevingen. Cinekid gaat ook nog op tour in vele steden in Nederland.

Cinekid Festival

Locatie
Cinekid Festival
Kattenburgerstraat 5 - Gebouw 003 G (Poortgebouw)
1018JA Amsterdam

Cinekid Festival

Door naar de kinderen toe te gaan en een online platform te creëren, kan Cinekid nóg meer kinderen bereiken, verbinden en inspireren met verrassende filmbelevingen zodat zij en de wereld daar een klein beetje beter van worden. Sinds 2021 vindt Cinekid Festival plaats op veertig festivallocaties in het land.

Je kunt Cinekid ook het hele jaar door online te beleven, op Cinekid Play. Naast de tien festivallocaties worden in de herfstvakantie in 40 filmtheaters in verschillende steden kleinere Cinekid on Tour programma’s aangeboden.

Kijk voor meer informatie op Cinekid, volg het festival op Facebook en Instagram

LET OP: Genoemde data voor 2023 zijn genoemd onder voorbehoud

Cinekid Festival

Locatie
Cinekid Festival
Kattenburgerstraat 5 - Gebouw 003 G (Poortgebouw)
1018JA Amsterdam