Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

De Koperen Bel

Al sinds 1976 is De Koperen Bel een klinkende naam in de Zaanstreek. Door de jaren heen heeft het bedrijf verschillende gezichten gehad. Door innovatie en ruim 35 jaar geschiedenis is De Koperen Bel uitgegroeid van een klein café op de hoek tot het café-restaurant wat het nu is.

Kwaliteit en gezelligheid

Kwaliteit en gezelligheid is het motto van De Koperen Bel. Zo kun je hier terecht voor een borrel met een lekker hapje in het café, een eenvoudige maar heerlijke maaltijd in de serre of voor een uitgebreid diner in het restaurant op de eerste etage.

De gerechten zijn herkenbaar en eerlijk. Huisgemaakte frites, soepen en sauzen. Een goed stukje vlees en een lekker stukje vis. Kortom een gezellig avondje uit begint bij “De Koperen Bel”. Ga je naar het Zaantheater of de bioscoop, dan zorgt het personeel dat je op tijd kunt genieten van de voorstelling.

Ook voor de lunch kun je zeven dagen in de week terecht in de serre. Vanaf 12:00 uur kun je genieten van heerlijke lunchgerechten en belegde broodjes met brood van het Zaanse Bakkertje en Kazen van Le Cockelon.