Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

IJssalon Willem Honingh

IJssalon Willem Honingh ligt in het landelijke Katwoude, op 5 minuten wandelen van Volendam. IJs van Willem Honingh is meer dan ijs alleen, het staat voor: zomerse uitstapjes, kinderspeeltuin, kinderboerderij, nostalgie en zinnenstreling. De IJssalon vind je naast het Marinapark, juist aan de andere kant van de dijk, in een rustieke omgeving met een aller-charmantst tuinterras.

Traktatie en een uitje

Te midden van weilanden kan je, gezeten aan een authentieke terrastafel, zicht houden op de spelende kinderen. Genietend van een heerlijk glaasje ijs, uniek in de wereld en op traditionele wijze volgens overlevering op familierecept bereid. IJs van Willem Honingh is niet alleen een traktatie die een vermaarde reputatie geniet in de wijde omtrek, maar ook een 'uitje' zoals onze ouders en grootouders dat reeds kenden!

IJsje van Honingh

Eén soort ijs en rode limonade –geen oranje- van een specifiek merk, dat is de formule die de oude Willem Honingh naliet. Het in de omstreken zo bekend geworden ‘ijsje van Honingh’ dankt zijn faam aan de perfecte smaakmatch die het ijs en de limonade naast elkaar opleveren.

Extra’s

Ter opluistering van een bedrijfsfeest, buurtfeest of gewoon een partijtje thuis, verhuurt IJssalon Willem Honingh een heuse ijskar, compleet met parasol, 14 liter origineel Honingh-ijs en een doos kinderhoorns.