Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

De IJmond Brasserie & Restaurant

De IJmond Brasserie & Restaurant is uniek gelegen tussen de pieren van IJmuiden. Met een prachtig uitzicht op de Noordzee en de IJmondhaven.

De naam en faam van restaurant De IJmond is groot. De klassieke keuken en sfeer, het heeft al vele terugkerende gasten opgeleverd. Judith Nieborg zorgt er met haar team voor dat die naam en faam gewaarborgd blijft. Er worden geen consessies gedaan aan kwaliteit en gastvrijheid. De gerechten in het restaurant zijn niet alleen in receptuur klassiek goed, maar ook in presentatie. Ze worden begeleidt door heerlijk verse groenten, knisperend krokant gebakken aardappels of frites, geserveerd in diverse schalen op tafel. Samen met de kwaliteitswijnen op de kaart zorgt het geheel voor een klassiek goed diner.

Het restaurant kent klassiek gedekte tafels en manier van serveren. De scheiding van de brasserie wordt mede door de manier van dekken duidelijk, maar is niet strikt qua keuze van het gewenste gerecht. De menukaart biedt gerechten als gebakken tonijn of ribeye, maar ook aan heerlijke seizoensproducten als de Oosterscheldekreeft of zeetong.