Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Brasserie Café Oevers

In Brasserie Café Oevers aan de Westeinderplas worden uiterst lekkere gerechten gereserveerd in een gezellige en warme ambiance. Op het grote terras aan het water kun je lunchen of dineren.

Genieten met uitzicht over de Westeinderplas

Aan de mooie Oevers van de Westeinderplas in het gezellige dorp Kudelstaart was sinds 1938 het bekende restaurant de Kempersroef gevestigd. In 2013 is deze naam veranderd in Brasserie Café Oevers. De zaak is een warm geheel geworden en het fenomenale uitzicht over de kleine bootjes voor het restaurant en de mooie Westeinderplassen geven direct een vakantiegevoel.

Het grote terras met bijna 80 zitplaatsen, grote parasols en glazen wand geven een comfortabel gevoel en nodigen uit om lekker lang te blijven zitten. Kom langs en beleef wonderlijke sferen en smaken in Brasserie Café Oevers.

De Brasserie leent zich uitstekend voor een zakelijke lunch of diner of een gezellige avond uit! Onze besloten ruimte boven de brasserie is ideaal te gebruiken voor vergaderingen of partijen. Deze ruimte wordt belangeloos ter beschikking gesteld.