Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

BAK

Voormalig pop-up restaurant BAK heeft nu een eigen vaste plek aan de Van Diemenstraat in Amsterdam. Gelegen aan het water in de Amsterdamse Houthavens stelt BAK dagelijks menu’s vast met ingrediënten die op dat moment het beste zijn. In het restaurant wordt alleen gewerkt met lokale producten en is het menu altijd seizoengebonden, gastronomisch en a la carte.

Eigenzinnig en gezond

Bij BAK werken de chefs alleen met de beste producten van gepassioneerde boeren, jagers, vissers en tuinders. Vanaf de start in 2012 spelen groenten bij BAK een belangrijke rol in de keuken. Maar er is ook voldoende aandacht voor vis en vlees.

BAK probeert tegemoet te komen aan alle dieet wensen en restricties van gasten, maar voor gasten met een gluten allergie of coeliakie is het helaas niet mogelijk een menu samen te stellen. Een vegetarisch of veganistisch menu is wel mogelijk. Heb je bepaalde dieetwensen en twijfel je of er voor jouw dieetwensen een menu is, neem dan contact met BAK op. Het menu kan van dag tot dag verschillen maar klik hier voor de meest recente versie van het menu. Wil je meer weten over BAK of een tafel reserveren ga naar de website.