Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Cafés en bars

MILK

MILK is het creatieve café van de Melkweg aan de Marnixstraat. Overdag een gezellige hangout en een fijne werkplek met lunchkaart en verse koffie. In de avond zijn we open voor bezoekers van programma’s in de Melkweg.

Niet alleen exposities, ook een fijne plek voor een hapje en drankje

Bij Milk kun je voorafgaand je concert, film of expositiebezoek genieten van een warme maaltijd of na afloop langskomen voor een lekkere hap en een drankje. De bar van MILK is goed gespekt met tapbier, speciaalbieren, wijn en fris.

In de keuken van MILK werken de chefs met seizoensproducten en biedt elke week een wisselend menu met vegetarische én vegan opties, maar een menu ruim genoeg voor elke culinaire smaak.

Overdag een expositie, 's avonds een drankje of een concert

Vergeet tijdens je bezoek aan MILK niet om ook een kijkje te nemen in de naastgelegen Melkweg Expo. In deze gratis toegankelijke expositieruimte kun je het hele jaar door terecht voor tentoonstellingen van innovatieve, eigentijdse fotografen en makers. Naast het lekkere eten en een goed glas, kun je bij MILK ook terecht voor foto exposities. Wil je meer weten over MILK ga naar de facebookpagina voor informatie.

Vanaf 19:00 uur sluit Expo Milk de voordeur en is het café geopend voor bezoekers van de Melkweg.