Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Judith Hill

Judith Hill heeft een knallende carrière, met samenwerkingen met Michael Jackson en Prince. Haar duet met Jackson tijdens zijn This Is It-concerten in Londen maakte haar wereldwijd bekend. Hill won een Grammy voor haar rol in de documentaire "20 Feet from Stardom". Met een nieuwe single onderweg komt ze tijden haar Europese tour ook langs Q-Factory! 28 Mei om 20:30 bij Q-Factory, Atlantisplein 1.

Judith Hill

Data
di 28 mei20:30 - 22:30
Locatie
Q-Factory
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Van backing naar frontvrouw

Met een indrukwekkende carrière die teruggaat naar samenwerkingen met grootheden als Michael Jackson en Prince, heeft Judith Hill zich al gevestigd als een invloedrijke artieste.

Ze werd gekozen om een duet met Michael Jackson te zingen tijdens zijn This Is It-concerten in Londen, wat haar wereldwijd bekend maakte na zijn plotselinge overlijden. Hill’s opkomst naar roem wordt belicht in de documentaire "20 Feet from Stardom," waarvoor ze een Grammy Award won.

Haar nieuwste release, "Runaway Train," komt uit voor haar optreden op het Crossroads Guitar Festival, gecureerd door Eric Clapton. Na dit evenement zal Hill een reeks concerten in Californië headlinen en vervolgens een Europese tour starten waarbij je haar in de Q-Factory van dichtbij kunt meemaken! Kaarten voor dit concert koop je via deze ticketlink.

Judith Hill

Data
di 28 mei20:30 - 22:30
Locatie
Q-Factory
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons