Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Amsterdam Rocks! Festival

LET OP: Dit is verplaatste event uit september 2023 en nu een ééndaags musicevent. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Hét rock festival van Amsterdam met My Brainbox ft. Jan Akkerman, Focus, Wild Romance, Queen's Pleasure, Marcel Singor Band, Join the Wolf Pack en jong rock talent! Een dag die je als rock liefhebber niet mag missen!

Amsterdam Rocks! Festival

Data
za 8 jun13:00 - 21:00
Locatie
Q-Factory
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

De meest iconische namen uit de Nederlandse rockgeschiedenis

De unieke samenwerking tussen My Brainbox ft. Jan Akkerman. Deze unieke samenwerking tussen My Brainbox, de band die het Nederlandse publiek in de jaren '70 versteld deed staan, en de legendarische gitarist Jan Akkerman, belooft een onvergetelijk optreden vol energie en virtuositeit. De band Focus is geen onbekende naam. Met hun complexe composities en virtuoze instrumentale uitvoeringen hebben zij een onuitwisbare stempel gedrukt op de internationale muziekscene. 

De Wild Romance de befaamde band van de Nederlandse rock-’n-roll held Herman Brood, mag natuurlijk niet ontbreken tijdens dit festival. Met hun rauwe energie en aanstekelijke hits zullen ze het publiek meenemen op een muzikale reis door de hoogtijdagen van de Nederlandse rockscene.

Er is ook ruimte voor jonge en opkomende bands. Zo is Queen's Pleasure te horen. Met hun frisse geluid en krachtige liveoptredens hebben ze de harten van vele muziekliefhebbers veroverd en worden ze gezien als een van de meest veelbelovende bands van Nederland.

Meestergitarist Marcel Singor met band en de power rock band Join the Wolfpack van zanger-gitarist Roland Brons maken het Amsterdam Rocks! Festival compleet. Wil je meer weten ga naar de website als je meer wilt weten of boek gelijk je kaarten via deze link.

Amsterdam Rocks! Festival

Data
za 8 jun13:00 - 21:00
Locatie
Q-Factory
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons