Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

VIP Tours Holland | Group Travel Specialist

VIP Tours Holland is een toonaangevende incoming touroperator in Amsterdam, die full-service destination management aanbiedt en gespecialiseerd is in zakelijke verblijven en groepsreizen. Wij creëren op maat gemaakte programma’s voor bedrijven, organisaties en touroperators, waarmee we de ultieme groepservaring in de hoofdstad van Nederland bieden. Onze professionele aanpak omvat vervoer, hotelboekingen, restaurantreserveringen en rondvaarten gecombineerd met diner en drankjes, allemaal ontworpen om jou en jouw gasten de best mogelijke Amsterdamse ervaring te bieden. Vanaf het moment dat je aankomt op Schiphol tot aan het vertrek staan wij garant voor een zorgeloos verblijf en een uitstekende zakenervaring, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

Over VIP Tours Holland

VIP Tours Holland is in 2016 opgericht door Mariëlle Outshoorn. Samen met ons toegewijde team ondersteunen we met succes nationale en mondiale bedrijven voor, tijdens en na evenementen en bijeenkomsten in onze hoofdstad. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam biedt VIP Tours Holland een one-stop-shop voor uitgebreide dienstverlening tijdens jouw verblijf. Wij leiden jou langs de schatten van onze stad, zorgen voor voortreffelijk dineren en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

De focus van het bedrijf

De diensten die VIP Tours Holland aanbiedt is op basis van een persoonlijke en klantgerichte benadering. Voor ons is iedere klant een VIP. Daarom biedt VIP Tours Holland volledig verzorgde verblijven in Amsterdam aan, zodat jij optimaal kunt genieten van een unieke en onvergetelijke ervaring.Een paar voorbeelden van onze diensten:
 •  Overboekingen binnen Amsterdam en Nederland
 •  Stadsrondleidingen in Amsterdam
 •  Programma's afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren
 •  Rondvaarten door Amsterdam
 •  Deskundige gidsen om jouw reizen te leiden
 •  Dinercruises
 •  Busreizen voor grotere groepen
 •  Hotelboekingen in Amsterdam en daarbuiten
 •  Restaurantreserveringen
 •  Kaartjes voor musea, toeristische attracties en evenementen
 •  Vergaderingen en evenementenplanning

Showcases van evenementen

Keune Haircosmetics: In 2022 vierde Keune Haircosmetics hun 100-jarig jubileum en het Nederlandse kantoor maakte van de gelegenheid gebruik om hun Zwitserse collega's uit te nodigen om deel te nemen aan de festiviteiten. Een groep van 200 mensen arriveerde op luchthaven Schiphol, waar VIP Tours Holland voor een vlotte transfer naar het Marriott Hotel in Amsterdam zorgde. Vervolgens regelden we voor alle aanwezigen een mooie rondvaart door de grachten, verzorgden we alle logistiek rond de feestlocatie en zorgden we ervoor dat iedereen genoot van een heerlijk diner. Onze klant was tevreden over onze dienstverlening: 'VIP Tours Holland is een geweldige partner als het gaat om het professioneel organiseren van excursies in Amsterdam en Nederland. We hebben talloze aanbiedingen, hulp en ondersteuning in alle aspecten ontvangen voor onze excursie naar Amsterdam. Het team van VIP Tours Holland is super gastvrij en ondersteunend. Ik kijk nu al uit naar ons volgende evenement.'

Europeese Unie

Verschillende overheidsinstanties bezochten onlangs Nederland voor een reeks bijeenkomsten in Amsterdam en Den Haag gericht op terrorismepreventie. VIP Tours Holland had het voorrecht om deze groep van 27 personen volledig te verzorgen en eersteklas logistieke en transportdiensten te leveren. Daarnaast organiseerden we het vervoer vanaf de luchthaven Schiphol naar hun vergaderlocaties in Amsterdam en Den Haag, selecteerden we zorgvuldig lunchlocaties en stelden we voor hun gemak een luxe touringcar ter beschikking. Ook regelden we hun onderkomen bij Room Mate Aitana, gelegen naast het Nederlandse Paleis van Justitie in Amsterdam. Samen met onze vertrouwde partners hebben we ervoor gezorgd dat onze gasten een zorgeloos verblijf in Amsterdam en Den Haag hadden, waardoor ze zich volledig konden concentreren op hun professionele taken. In navolging van hun overheidsverantwoordelijkheden regelden we dat de groep naar Brussel, België zou reizen, waar ze genoten van een aangenaam verblijf en diner op aanbevolen locaties. Vanuit Brussel vervolgde de groep hun reis.