Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Privé Groepstour met Salonboot en Fiets door Amsterdam-Noord

Een stad kun je pas echt goed ontdekken als je de variëteit in buurten hebt ontdekt. Aan de noordkant van het IJ ligt Amsterdam-Noord. Door sommigen wordt deze buurt het Brooklyn van Amsterdam genoemd. Wil je meer weten over dit stukje Amsterdam, ga dan mee met From Here tijdens een privé groepstour met de fiets en salonboot ontdek je Noord op een unieke manier die nergens anders te vinden is.

Varen in oude salonboot van de burgemeester

Tijdens deze privé groepstour is jouw privégids een buurtexpert die op de fiets de meest unieke plekken en contrasten van Amsterdam-Noord laat zien. De drie uur durende tour vliegt voorbij, zeker zodra je voor een uur op de salonboot stapt die vroeger eigendom was van de burgemeester van Amsterdam. De boot werd gebruikt om belangrijke gasten al het moois van Amsterdam te laten zien. Nu is het jouw beurt om ervan te genieten! De tour start op de fiets, ter hoogte van Buiksloterweg 1, vlakbij de A'dam toren. Onderweg is er genoeg tijd om mooie foto's te schieten en wordt er op verschillende plekken gestopt door de gids zodat je goed de buurtverhalen kunt horen.

Goed om te weten

Aan de tour kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Tijdens de tour is een kop koffie of thee met een lekkere snack op de salonboot inbegrepen. De fiets kun je zelf meenemen of huren. Lees hier onze tips over waar je een fiets kunt huren. Wil je met meer personen deelnemen aan de tour? Stuur ons dan een mail!