Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

NEMO Wandelroute

De geschiedenis van NEMO is nauw verbonden met Amsterdam. Al 100 jaar prikkelt het museum de nieuwsgierigheid vanaf verschillende locaties in de Nederlandse hoofdstad. In het kader van dit bijzondere jubileum is een wandelroute samengesteld die je langs de belangrijkste plekken uit NEMO’s 100-jarig bestaan voert.

Gratis entree

NEMO Wandelroute

Locatie
Amsterdam Centraal Station
Stationsplein 9
1012 AB Amsterdam
toon in Google Maps

Een wandeling door de geschiedenis

De geschiedenis van NEMO is nauw verbonden met Amsterdam. In het kader van dit bijzondere jubileum is een wandelroute samengesteld die je langs de belangrijkste plekken uit NEMO�����s 100-jarig bestaan voert. De route begint op Amsterdam Centraal Station, en eindigt voor de deuren van NEMO Science Museum. Tijdens de stadswandeling van 12,6 kilometer kom je meer te weten over eerdere én huidige locaties van NEMO - van het prille begin in een bovenzaaltje in het Veiligheidsmuseum, tot aan de betrekking van een extra locatie voor volwassenen op het Marineterrein. 

De wandelroute is beschikbaar in twee versies: een printbare PDF versie, en een interactieve versie voor de Routefabriek app op iPhone en Android.

Gratis entree

NEMO Wandelroute

Locatie
Amsterdam Centraal Station
Stationsplein 9
1012 AB Amsterdam
toon in Google Maps