Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

EXPO Greater Amsterdam

Verrassend – dat is een woord dat in EXPO Greater Amsterdam vaak valt. Deze exclusieve locatie met een industriële uitstraling nabij Schiphol Airport en Amsterdam is met een vloeroppervlakte van 24.000 m2 geschikt voor alle soorten beurzen en evenementen. Het voorste gedeelte van de locatie is uitermate geschikt voor congressen tot 300 personen en tegelijkertijd gemakkelijk uit te breiden voor grotere groepen. Maar ook de enige in haar soort, want nergens in Nederland vind je een ruimte van aaneengesloten 22.000m2.

Prachtige architectuur

De onverwachtse rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad en de opvallende architectuur laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied. Daarnaast laten de glazen wanden de binnenruimte onopgemerkt overgaan in de fraaie buitenruimte en voegt de lichtinval aan elk evenement iets bijzonders toe.

Duurzaam:

Een duurzame locatie: circulair en grotendeels gebouwd met natuurlijke en duurzame materialen. Nog voor de overname sloot Nuon een deal met de gemeente en zo ontstond het eerste zonnepanelen dak van Nederland, en in deze omvang zelfs van Europa, op het dak van Expo Greater Amsterdam

Bereikbaarheid:

Een unieke locatie gelegen in de Randstad met ongekende nationale en internationale potentie. EXPO Greater Amsterdam ligt onder de rook van Amsterdam en in de achtertuin van Schiphol. Centrale ligging tussen Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp én high performance public transportation met ruim 8500 hotelkamers direct verbonden aan de direct busverbinding naar de locatie.