Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

The Royal Opera & Ballet House of London in Schouwburg Amstelveen

The Royal Opera & Ballet House London opera's & balletten zijn weer volop te zien in de bioscoop in de Schouwburg Amstelveen.

The Royal Opera & Ballet House of London in Schouwburg Amstelveen

Data
zo 23 jun16:15 - 16:15
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps
Contact

Een programma voor iedere opera- en balletliefhebber

Er is weer een prachtig nieuw seizoen gestart van The Royal Opera House. Met klassiekers als Het Zwanenmeer en Carmen kan iedere ballet- en operaliefhebber zijn hart weer ophalen. Alle operavoorstellingen worden Nederlands ondertiteld.

Schouwburg Amstelveen vertoond alle opera's en balletvoorstellingen semi-live. Dit is dus na de live-vertoningen vanuit London.

LET OP: De interviews zijn Engels gesproken en worden niet ondertiteld. Alle opera voorstellingen worden Nederlands ondertiteld.

15 oktober: Das Rheingold - The Royal Opera: Kom met ons mee op een spectaculaire reis naar de wereld van mythes.

3 december: Don Quichot - The Royal Ballet: Don Quichot, gebaseerd op de epische roman met dezelfde titel van Miguel de Cervantes, vertelt de avonturen van de excentrieke edelman Don Quichot en zijn trouwe dienaar Sancho Panza

3 maart: Manon - The Royal Ballet: Zijn acute inzicht in menselijke psychologie en zijn meesterlijk vertellende choreografie komen volledig tot uitdrukking in de gepassioneerde duetten van het centrale stel, dat brandt van intens en dringend verlangen.

21 april: Madama Butterfly - The Royal Opera: Een hartverscheurende tragedie van Puccini.

26 mei: Het Zwanenmeer - The Royal Ballet: Het meest meeslepende verhaal van liefde, verraad en vergiffenis.

2 juni: Carmen - The Royal Opera: De bruisende nieuwe productie van Damiano Michieletto weerspiegelt alle passie en gloed van de partituur van Bizet.

23 juni: Andrea Chenier - The Royal Opera: Jonas Kaufmann zingt de hoofdrol in de spectaculaire uitvoering van David McVicar van het epische historische drama van Giordano.

Wil je meer weten ga naar de website van Schouwburg Amstelveen, wil je gelijk kaarten boeken, check dan de bovenstaande links. Cinevillers betalen € 10,- voor een mooie avond.

The Royal Opera & Ballet House of London in Schouwburg Amstelveen

Data
zo 23 jun16:15 - 16:15
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps
Contact