Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tentoonstellingen

Home – a sense of belonging

Vanaf 12 april t/m 26 mei is de Illustratie Ambassade terug met een nieuwe expositie ‘Home - A Sense of Belonging’ in het Meterhuis van Westergas Amsterdam. De manifestatie biedt een speeltuin waarin illustratie en animatie elkaar kunnen ontmoeten. Open van donderdag t/m zondag van 12:00-17:30.

Gratis entree

Home – a sense of belonging

Locatie
Westergas
Haarlemmerweg 8E
1014 BE Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

HOME, A SENSE OF BELONGING

De Illustratie Ambassade presenteert HOME, A SENSE OF BELONGING; een expositie gewijd aan de raakvlakken van animatie en illustratie. Samen met gastcurator Yvonne van Ulden biedt de Ambassade een podium aan interdisciplinaire makers zoals Douwe Dijkstra, Loreta Isac, Jasmijn Visser, Loulou João, Jasper Rietman en Bouda Dola.

Waar animatoren doorgaans werken met beeldsequenties, communiceert de illustrator meestal met één beeld. De disciplines zijn aan elkaar verwant maar hebben ook sterk een eigen kern en een andere manier van werken. Door de digitale technieken en online beelduitingen komen de twee steeds meer naar elkaar toe. De makers nemen de bezoeker mee in die overgang, met het werk in het overkoepelende thema Home, a sense of belonging.

Lokatie: Meterhuis, Westergas - Pazzanistraat 6.

Data en tijden

zaterdag 25 mei12:00 - 17:30
zondag 26 mei12:00 - 17:30
Gratis entree

Home – a sense of belonging

Locatie
Westergas
Haarlemmerweg 8E
1014 BE Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons