Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Frontier Festival 2024

Zij zijn het nieuwste muziek- en cultuurevenement van Haarlem. Op zaterdag 7 september 2024 vindt onze allereerste editie plaats aan de prachtige Veerplas, dé buitenplek van Haarlem. Van opkomende artiesten tot gerenommeerde acts. Het muzikale programma van Frontier Festival belooft een eclectische mix van genres die je niet eerder samen zag op een festival.

Frontier Festival 2024

Data
za 7 sep11:00 - 23:00
Locatie
Frontier Festival
A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem
Volg ons

Drie flows

Zij vinden het belangrijk om een plek te creëren, waar je jezelf kan uiten, nieuwe ervaringen kan opdoen en gelijkgestemden kan ontmoeten. Daarom delen ze de festivaldag op in drie ‘flows’, waarbij iedereen in de gewenste flow mag aanhaken en op avontuur mag gaan.

FLOW 1: ���𝗟𝗢𝗪𝗗𝗢𝗪𝗡

Ben jij op zoek naar een extra dimensie, een diepere laag van verbondenheid waarbij wij je begeleiden en klaarstomen voor het festival? Dan is onze eerste ‘flow’ jou op het lijf geschreven. Hiervoor heb je een ‘Full Experience’ ticket nodig. Met dit ticket ticket kan je eerder het festivalterrein op en heb je de hele dag toegang tot slow-down eiland. Hier laten we je landen en nemen we een stapje terug voor een innerlijke ontdekkingsreis met onder andere begeleide meditatie en breathwork-sessies.

FLOW 2: 𝗘𝗡𝗘𝗥𝗚𝗜𝗭𝗘

Tijdens Energize gaan we van start met het festivalprogramma. Een idyllisch strand, prachtig meertje om te chillen en een mega grasveld om ons uit te leven. Dé plek waar gelijkgestemde zielen connecties maken. Of je nu komt voor jouw muzikale ervaring of om te genieten van inspirerende kunst, stand-up comedy of bijzondere voorstellingen. Of omdat je niks wilt riskeren, dus álles wilt combineren? Dit is Frontier Festival, hier kan het allemaal! 

FLOW 3: ��𝗟𝗘𝗔𝗦𝗨𝗥𝗘 𝗨����

Vanaf zonsondergang, zijn we volledig opgewarmd, zitten we er mega lekker in en verhogen we ons tempo. Met een adembenemende show en de meest energieke muziekacts en voorstellingen, gaan in de stroom van energie alle remmen los. Grenzen vervagen, waar niemand zich volgens een bepaalde norm hoeft te gedragen. Let’s mf go!

PROGRAMMA

De eerste artiesten die de muzikale line-up van Frontier vullen zijn Mees Salomé Live, Bezerkus Bingo, Cheyenne Toney, Olivier Weiter, Tara’s Twerk Workshop, Mitch de Klein, Meryn, Cincity en Reinier Sijpkens met zijn Muziekboot.

Frontier Festival 2024

Data
za 7 sep11:00 - 23:00
Locatie
Frontier Festival
A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem
Volg ons