Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

P60's Radar

Een nieuwe editie van P60 Radar! Deze keer een extra gevuld programma met maar liefst 5 bands (Sixty-P, Het Verbondt, Meraki, Bacon Biscuit en Lifeblood). Allemaal hebben ze de afgelopen weken meegedaan aan 3 workshops over alles omtrent muziek, en dat hoor je!

P60's Radar

Data
do 7 dec19:30 - 22:00
Locatie
Poppodium P60
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

Bacon Biscuit

Bacon Biscuit ontstond in eind 2022 bij de bandbrouwerij, waar de band ook hun eerste nummers schreven. De band heeft hun punk/popunk sound te danken aan invloeden van Green Day en blink-182. Ook is een invloed van grunge te horen in de muziek. Bij optredens van Bacon Biscuit is de energie altijd goed te voelen, zowel bij de band en in het publiek. Deze band is pas net begonnen en laat niks hun tegen houden.

Het Verbondt

Volle agenda’s. Hete zomers. Digitale aanbidders. Het Verbondt verpakt zulke hedendaagse onderwerpen in vrolijke Nederlandstalige popnummers met vleugjes funk en rock waar nodig. Nederpop in de geest van De Dijk en Thijs Boontjes. Het Verbondt bereikte de Noord-Hollandse finale van het Regio Songfestival 2023 met het nummer 'Digitale Serenade' en stond in 2022 in de finale van de Popprijs van Amstelland. 3voor12 Noord-Holland omschrijft de muziek en liveshow van de band als ‘catchy, energiek en feestelijk’. En laat dat nu precies zijn wat Het Verbondt voor ogen heeft.

Lifeblood

Lifeblood is een band die bestaat uit 5 enthousiaste jongens. Ze komen uit Uithoorn en Aalsmeer en zijn in 2020 begonnen met het opnemen van eigen muziek. Tot nu toe zijn er 4 singles, een EP en een videoclip uitgebracht. In 2022 wonnen ze de popprijs van Amstelland. De nummers van Lifeblood vallen allemaal binnen het rock-genre en zitten vol energie.

Meraki

Meraki is een jonge band, bestaande uit Ben (keys), Joppe (drum) en Mattheo (gitaar en zang). De band maakt voornamelijk indiemuziek met sterke uitvloeden uit jazz en r&b. De band laat zich inspireren door artiesten zoals The Backseat Lovers, Dominic Fike en Frank Ocean. Meraki betekent iets doen met veel creativiteit en liefde, dat brengen de 3 jongens over met de soul en warme tonen.

Sixty-P

Sixty-P laat 4 Amstelveense studenten samenkomen die het liefst elke dag samen muziek maken. Sinds het begin zijn ze bezig om pop & soul klassiekers in een nieuw jasje te steken en sinds 2 jaar maken ze eigen nummers waarin verschillende genres samenkomen. Een van hun voornaamste eigenschappen is dat de band een erg flexibele bezetting heeft, wat resulteert in een grote verscheidenheid aan verschillende muzikale uitingen. In 2021 mocht de band mee doen aan de Popprijs van Amstelland waarbij ze in de finale kwamen. Na een lange tijd van geen fysieke optredens gaf dit hun drijfkracht om opnieuw de muzikaliteit vorm te geven.

P60's Radar

Data
do 7 dec19:30 - 22:00
Locatie
Poppodium P60
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps