Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Ontbijtjam bij de KolenkitKas

Doe mee aan de Ontbijtjam van de KolenkitKas, Blabla Sounds en de Kolenkit Koks! Geniet van een Turks en Marokkaans ontbijt, maak je eigen percussie-instrument en sluit je aan bij een muzikale jamsessie! Je kunt ook je eigen akoestische instrument meenemen om mee te jammen.

Gratis entree

Ontbijtjam bij de KolenkitKas

Data
za 25 mei09:00 - 14:00
Locatie
Kolenkitkas
Vrouwengelukhof
1061 BS Amsterdam
Contact

Geniet van een Turks en Marokkaans ontbijt

De KolenkitKas 

De KolenkitKas is een ontmoetingsplek op het Vrouwengelukhof, de publieke binnentuin van Rhapsody. Het is een plek om samen te komen en om verhalen te delen. De KolenkitKas wordt beheerd door een team van bewoners uit de Kolenkit. Samen met andere buurtbewoners bedenken zij de programmering voor de buurt. 

Blabla Sounds 

Blabla Sounds is een muziekproductiestudio in de Kolenkitbuurt die ook jamsessies organiseert, waar muzikanten samen improviseren en bezoekers genieten van een gezellig evenement met livemuziek. De jams zijn de laatste jaren uitgegroeid tot drukbezochte evenementen waar een zeer divers palet aan publiek en muzikanten op af komt. 

De KolenkitKoks

Stichting KolenkitKoks biedt vrouwen uit Amsterdam-West een platform om zich te ontplooien tot professionele cateringkoks. Klanten en gasten kunnen genieten van gerechten uit alle windstreken en zo de koks ondersteunen in hun ontwikkeling. 

Praktische informatie:

  • Het ontbijt is 09:00-14:00 op vrije inloop.
  • Neem je eigen akoestische instrument(en) mee om mee te jammen! Mocht je dit niet hebben zijn blikken, emmers, wc- of keukenrollen ook ideaal om je eigen instrument van te maken!

Onderdeel van

24 uur West

Op zaterdag 25 mei 2024 vindt 24 uur West plaats. Verken hieronder alvast de buurt of maak kennis met de verborgen parels. 

Meer informatie
Gratis entree

Ontbijtjam bij de KolenkitKas

Data
za 25 mei09:00 - 14:00
Locatie
Kolenkitkas
Vrouwengelukhof
1061 BS Amsterdam
Contact