Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Grootkoor Holland met 1000 Stemmen Zingen

Topsolisten Sterre van Boxtel en de Italiaanse tenor Leonardo Gramegna geven met het Grootkoor Holland een bijzonder concert. Een prachtig programma met een mix van klassieke koorwerken, opera en musicalfragmenten.

Grootkoor Holland met 1000 Stemmen Zingen

Data
zo 29 okt14:30 - 16:50
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps

Bijzonder koorconcert

Een koor van 1000 stemmen, afkomstig uit de Nederlandse Grootkoren zingen met Sterre van Boxtel en Leonardo Gramegna. Een wel heel bijzonder koorconcert! Speciaal voor dit concert hebben de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen een inspirerende mix van klassieke en populaire Italiaanse muziek samengesteld. Samen met de geweldige begeleiders Rob van Dijk, Martin Zonnenberg, Martin Mans wordt u muzikaal verrast.

Topsolisten

De veelbelovende jonge sopraan Sterre van Boxtel staat aan het begin van een grote zangcarrière en studeert aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam. Al op haar vijftiende behaalde Sterre een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours en won bovendien de Jong Talentprijs.

De Italiaanse tenor Leonardo Gramegna is een veel gevraagde solist met als specialiteit de Italiaanse opera. Hij heeft gezongen in vele operatheaters in Europa waaronder Venetië en Parma. Zijn sensationele stem en indrukwekkende kracht zorgden ervoor dat kunst en hart elkaar ontmoeten in de zang, waarmee het publiek emotioneel raakt. Een absoluut hoogtepunt is zijn vertolking van de bekende aria ‘Nessun Dorma’ van Giacomo Puccini, de aria die Pavarotti zo beroemd maakte. Samen met Sterre van Boxtel en het Grootkoor zullen ze het publiek weten te ontroeren. Op het programma staan prachtige liederen uit klassieke koorwerken, opera en musical. Kom genieten van dit fantastische programma!

Let op: dit evenement is uitverkocht.

Grootkoor Holland met 1000 Stemmen Zingen

Data
zo 29 okt14:30 - 16:50
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps