Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

At The Spot Where I Find Myself Genevieve Murphy

At The Spot Where I Find Myself geeft een intiem kijkje in de wereld van performer Genevieve Murphy. Te zien en te horen in Muziekgebouw aan 't IJ.

At The Spot Where I Find Myself Genevieve Murphy

Data
vr 31 mei20:15 - 21:30
Locatie
Muziekgebouw aan 't IJ
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Intieme voorstelling over privacy en ruimte

Zij speelt een besluiteloze vrouw die zich langzaam bewust wordt van haar lichaam en de ruimte om haar heen. Een verzameling herinneringen, identiteiten en projecties zorgt voor verbinding met het publiek. Speciaal voor het Muziekgebouw vertolkt Geneviève At The spot Where I Find Myself samen met een geweldige band van topmusici als Andy Moor, John Dikeman, Laura Polence en Henning Luther. Samen creëren ze een unieke mix van concert en performance, waarin spoken word, visuele kunst, rock, vrije improvisatie en elektronische muziek samenkomen.

Genevieve daagt het publiek in de zaal uit om eigen veilige plekken te onderzoeken, de plekken waar je je emoties kan uiten, bescherming kan vinden en even kan verdwijnen. Ongemakkelijk, verontrustend, introvert, delicaat en humoristisch tegelijk.

Genevieve Murphy: ‘Als solist voer ik het verhaal van mijn stuk uit. Om zelf een instrument vast te houden, bleek storend voor de intense fysieke reis die ik in het werk onderneem. Mijn muziek komt nu tot leven met muzikanten die zeer fysieke performers zijn en een uniek geluid hebben. Zij reageren op mijn stem en karakter. Dat voedt mijn verbeelding en hopelijk ook die van het publiek. Het voelt geweldig om de kracht van live muziek te delen in een zaal als Muziekgebouw aan 't IJ!’

At The Spot Where I Find Myself Genevieve Murphy

Data
vr 31 mei20:15 - 21:30
Locatie
Muziekgebouw aan 't IJ
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam