Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Ares

Ares is een veelzijdige artiest en kunstenaar die bekend staat om zijn eigenzinnige muziek en unieke stijl. Geboren en getogen in Oosterhout, heeft deze rapper, producer en zanger al op jonge leeftijd de spotlights weten te bereiken.

Ares

Data
vr 27 sep19:30 - 21:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
Toon in Google Maps

PHANTOM

De muziek van Ares neemt de luisteraar mee op een reis door persoonlijke en diepgaande thema's. Hij verkent onderwerpen als het vinden van rust in het hoofd en de ziel, het omarmen van complexiteit en het zoeken naar evenwicht tussen tegenstrijdige aspecten van de persoonlijkheid. Zijn muziek heeft vaak een sterke hiphop basis maar bevat ook invloeden van soul, jazz en synthesizers. Voor zijn laatste album PHANTOM vond hij naar eigen zeggen een compleet nieuw genre uit genaamd 'Fantasy-Trap'. Met 7 studioalbums, verschillende EP's en singles heeft Ares een indrukwekkend discografie opgebouwd, waarbij hij sinds 2018 zijn muziek uitbrengt onder zijn eigen label, 162 Records. 

Met zijn unieke stijl, oprechte teksten en meeslepende muziek blijft Ares een intrigerende en invloedrijke artiest binnen de Nederlandse muziekscene.

Let op: de eindtijd is een indicatie.

Ares

Data
vr 27 sep19:30 - 21:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
Toon in Google Maps