Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

A Celtic & Colourful Christmas

Geniet op Eerste Kerstdag in de Uilenburgersjoel van de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Nederland, Zweden en Zuid-Amerika. Met de betoverende combinatie van zang, viool en Keltische harp speelt Merain vele verschillende soorten kerstmuziek. Het wordt ouderwets gezellig! En, zoals u van Merain gewend bent, zal een muzikale twist uit verre oorden niet ontbreken.

A Celtic & Colourful Christmas

Data
ma 25 dec14:00 - 16:15
Locatie
Uilenburger Sjoel
Nieuwe Uilenburgerstraat 91
1011 LM Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Optimistische kerstspirit

Dit jaar viert Merain op veler verzoek een nostalgische kerst waarbij kerstmuziek uit ons eigen land en dat van onze oosterburen in het zonnetje wordt gezet. Merain neemt u in de prachtige Sjoel mee op een zoektocht naar warmte en verbinding, een sprookjesachtige reis vol verwondering, inspiratie en plezier. De perfecte manier om kerst te beleven!

Dit concert is speciaal voor iedereen die Amsterdam bezoekt, in Amsterdam of omstreken woont, iets leuks en bijzonders wil doen met zijn familie, of juist alleen... Eigenlijk voor iedereen die van kerst houdt… Een hart onder de riem voor iedereen die wel wat optimistische kerstspirit kan gebruiken.

Over Merain:

Merain (2010) is een Nederlands-Oostenrijks trio dat zich heeft toegelegd op het spelen van volksmuziek op geheel eigen wijze. Daarmee is een genre gecreëerd dat zij zelf omschrijven als “kamerfolk”: Akoestisch gespeelde volksmuziek in eigen smaakvolle arrangementen voor zang, viool en Keltische harp. Merain weet bij haar concerten een ontspannen en intieme sfeer te creëren, waardoor je als luisteraar heerlijk kunt wegdromen en opladen. Het trio heeft inmiddels 3 cd’s uitgebracht, speelt in Nederland, Duitsland en Luxemburg en is regelmatig live te gast bij Radio 4.  

A Celtic & Colourful Christmas

Data
ma 25 dec14:00 - 16:15
Locatie
Uilenburger Sjoel
Nieuwe Uilenburgerstraat 91
1011 LM Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons