Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Tours & Tickets - Keukenhof tour

De Keukenhof in Lisse is de grootste bloemenshow ter wereld. Het park is 32 hectare groot en er staan meer dan 7 miljoen tulpen, hyacinten en narcissen. Ontdek in de lente samen met Tours & Tickets de kleuren en geuren in dit unieke park met de Keukenhof tour vanuit Amsterdam..

Tours & Tickets - Keukenhof tour

De Keukenhof in Lisse is de grootste en mooiste lentebloementuin ter wereld. Het park is bijna 32 hectare groot en dit voorjaar staan er meer dan 7 miljoen tulpen, hyacinten en narcissen in bloei, verdeeld over verschillende tuinen en paviljoens. Geniet van de kleuren en geuren in dit adembenemende park met de Keukenhof Tour van Tours & Tickets. Een bezoek aan dit spectaculaire park is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen!

De Keukenhof: toen en nu

De Keukenhof begon als een tentoonstelling voor de internationale bloembollenindustrie in het voorjaar. De Keukenhof is nu uitgegroeid tot de meest spectaculaire lentebloementuin ter wereld. Het park trekt jaarlijks ongeveer 1 miljoen bezoekers vanuit de hele wereld. En dat terwijl het slechts 8 weken geopend is. Je zult in dit park de meest adembenemende bloemenvelden zien. Zo zijn er bijvoorbeeld 800 verschillende soorten tulpen!

Keukenhof Tour

De Keukenhof is slechts 8 weken per jaar geopend en tijdens deze weken is de Keukenhof een van de meest geliefde bezienswaardigheden van Nederland. Bespaar tijd met de Keukenhof tour. Je gaat vanuit het centrum van Amsterdam naar het Keukenhof park. En het mooiste is nog dat de tickets Fast-Track zijn, dus je hoeft bij aankomst niet onnodig in de rij te wachten. Zelfs de busrit naar het park toe is fantastisch! Leun lekker achterover en geniet van de prachtige Nederlandse bollenvelden waar je langs rijdt.

Klik op de website link voor actuele informatie m.b.t. de duur en vertrektijden van de tour.