Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Amsterdam Light Festival - Stromma

Amsterdam Light Festival 2023-2024 zit erop. Vanaf novemer 2024 zet het onze hoofdstad tijdens de donkere wintermaanden opnieuw in de spotlights. Kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben unieke werken gecreëerd, de meeste zelfs specifiek voor Amsterdam Light Festival. De Amsterdamse grachten vormen het sprookjesachtige decor van het festival.

Amsterdam Light Festival 2023-2024 is afgelopen

De 13de editie start in November 2024. Houd de website stromma.nl in de gaten voor updates en kaartverkoop. De kaartverkoop start in september. Tot dan.

Tijdens de donkere, maar gezellige, maanden glinstert de stad van de lichtkunstinstallaties. Ervaar het lichtjesfestival in Amsterdam van dichtbij op een rondvaart. Koop je ticket online met korting én je hebt gegarandeerd een plek aan boord. Van 30 November 2023 tot 21 januari 2024 zet het Amsterdam Light Festival onze hoofdstad in de schijnwerpers. Boek nu je tickets online met korting.

Rondvaarten tijdens het festival

De Canal Cruise is een boottocht van 75 minuten op een verwarmde overdekte boot waarbij u via een audiogids meer te weten komt over de kunstwerken die voorbijkomen. Op onze Open Boat is de schipper tegelijkertijd uw gids. In een knusse setting komt je heel dicht bij de kunstwerken. Ideaal voor mooie foto's en als je liever in kleinere groepen bent.