Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Bezienswaardigheden

Kinderboerderij de Uylenburg

De Uylenburg is een kinderboerderij in het Rembrandtpark. Al meer dan 35 jaar ontvangt deze kinderboerderij ouders en kinderen. Op het zonnige terras kun je genieten van een drankje of snack uit het winkeltje.

Welkom op kinderboerderij de Uylenburg

Kinderboerderij de Uylenburg is gevestigd in het Rembrandtpark. Op Artis na, is dit de oudste kinderboerderij van Amsterdam. Dit is ook de plek waar baasjes hun viervoeters kunnen laten logeren als ze zelf op vakantie gaan.

Wil jij weten welke dieren er bij ons op de boerderij rondscharrelen, kom langs en maak kennis met de geiten, schapen, de ezel, een pony, de varkens, vogeltjes en konijnen en de katten. Wel altijd opletten waar je loopt, want zodra de vogelgriep weer over is, lopen de kippen en eenden vrij rond over het terrein.

Als het weer het toelaat kun je wat drinken, eten of een ijsje nemen op het zonnige terras maar er is ook een speeltuin op de boerderij waar je kind lekker kan spelen.

Let op: vanaf 1 november kan er enkel betaald worden met pin. Wil je meer weten over de kinderboerderij bezoek de website voor aller laatste informatie.