Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Bezienswaardigheden

Kinderboerderij De Olievaar

Kinderboerderij de Olievaar in Uithoorn is de plek waar kinderen lekker buiten kunnen spelen op de speelplaats of in de zandbak en omringd zijn door dieren. De dieren op de boerderij hebben de ruimte en als bezoeker kun je gewoon tussen de dieren doorlopen.

Leuk voor jong en oud

Er is een klein winkeltje aanwezig voor een kleine versnapering. Je kunt ook een wandeling door 'De Biezenwaard' maken voordat je een bezoek brengt aan de kinderboerderij. De toegang tot de boerderij is gratis.

Een heerlijke plek waar ouders en kinderen lekker buiten kunnen zijn, omringd door de dieren. De dieren krijgen bij ons de ruimte en bezoekers kunnen tussen de dieren rondlopen. In ons winkeltje verkopen wij thee/koffie, frisdrank, ijs en kakelverse eieren.

Omgang met onze dieren

Het is niet toegestaan om de dieren uit de verblijven te halen, te voeren of om de (jonge) dieren op te pakken. Wees altijd voorzichtig. Hoewel onze dieren gewend zijn aan mensen, blijven het dieren en kunnen onverhoopt een keer bijten of trappen. Wil je meer weten ga naar de website voor alle informatie.