Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Nick Griffin & Sophie Duker

Nick Griffin is verschenen in Stephen Colbert, Conan, The Late Late Show, in zijn eigen Amazon Prime-special en was elf keer te zien in The Late Show met David Letterman. Griffins slimme, sarcastische en hilarische stijl is al meer dan 25 jaar een stripverhaal en maakt hem tot een van de meest gerespecteerde in de branche. Griffin komt oorspronkelijk uit Kansas City en woont in New York City, waar hij regelmatig optreedt in The Comedy Cellar, Stand Up NY en Gotham Comedy Club.

Nick Griffin & Sophie Duker

Data
wo 3 jul20:30 - 22:30
do 4 jul20:30 - 22:30
Meer data
Locatie
Toomler
Breitnerstraat 2
1077 BL Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Comedytrain Internationaal Zomerfestival: Nick Griffin en Sophie Duker

Sophie Duker is een cabaretier en schrijfster wiens favoriete dingen onder meer het breken van harten zijn, namen aannemen en grappen vertellen met het vertrouwen van een cis-hetero blanke man uit de middenklasse. Tijdens haar Edinburgh Fringe Show, Venus, werd ze genomineerd voor de prijs voor beste nieuwkomer en kreeg ze lovende kritieken en vijfsterrenrecensies, wat leidde tot een uitverkochte editie van twee weken in het Soho Theatre.

Sophie is een vaste gast op Frankie Boyle's New World Order (BBC2). Ze is verschenen op Live at The Apollo (BBC2), Mock the Week (BBC2), 8 Out of 10 Cats Does Countdown (Channel 4) en Hypothetical (Dave). Sophie is de winnaar van de 13e serie Taskmaster (kanaal 4).

De show is in het Engels en minimumleeftijd: 16 jaar. Het gebruik van mobiele telefoons, smartwatches, slimme accessoires, camera's of opnameapparatuur is niet toegestaan in de zaal. Alle apparaten moeten tijdens de show uit het zicht worden opgeborgen.

Data en tijden

woensdag 3 juli20:30 - 22:30
donderdag 4 juli20:30 - 22:30

Nick Griffin & Sophie Duker

Data
wo 3 jul20:30 - 22:30
do 4 jul20:30 - 22:30
Meer data
Locatie
Toomler
Breitnerstraat 2
1077 BL Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons