Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Fran Lebowitz

De beroemde Amerikaanse auteur, komiek en spreker Fran Lebowitz geeft haar ongezouten mening over de sociale, culturele en politieke ontwikkelingen in de V.S. en in de wereld. Deze Engelstalige voorstelling is te zien in DeLaMar.

Fran Lebowitz

Data
di 29 okt19:00 - 19:00
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
toon in Google Maps

Ongezouten en haarscherp

De beroemde Amerikaanse auteur, komiek en spreker Fran Lebowitz komt terug naar Nederland! In een wereld die vol lijkt te staan van conflicten, observeert Fran Lebowitz alle sociale, culturele en politieke ontwikkelingen.

Met de Amerikaanse verkiezingen voor de deur legt Fran uit hoe de Verenigde Staten en de wereld werken, of niet werken. Verheug je op Frans ongezouten meningen, misschien wel naar aanleiding van een vraag van jou!

Door middel van een gesprek met een presentator en met het publiek leer je alles over deze iconische vrouw, die altijd klaarstaat met haar scherpe uitspraken, observaties en een flinke dosis humor.

Na afloop van het gesprek is het mogelijk om het boek Fran Lebowitz: The Fran Lebowitz Reader te kopen en te laten signeren door Fran Lebowitz.

Kaarten voor deze voorstelling koop je via deze ticketlink en let op de genoemde eindtijd is een indicatie en kan nog wijzigen.

Fran Lebowitz

Data
di 29 okt19:00 - 19:00
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
toon in Google Maps