Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Boom Chicago

Bij Boom Chicago kun je rekenen op een avond non-stop entertainment met een energiek optreden dat razendsnelle improvisatie, vlijmscherp schrijven en livemuziek combineert, allemaal vakkundig gemaakt door de getalenteerde hoofdpodiumcast.

Hoe je Boom Chicago bezoekt met je City Card

Als je Boom Chicago wilt bezoeken met je City Card, zorg er dan voor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek. Reserveer je kaartje met 25% korting online via de ticketlink voor City Card houders.

Een thuis voor Engelstalige komedie in Amsterdam

Al 30 jaar lang heeft het Engelstalige comedy-instituut van Amsterdam zowel de lokale bevolking, bezoekers als critici verbaasd! Boom Chicago combineert snelle improvisatiekomedie, vlijmscherpe teksten en ter plekke verzonnen liedjes. Mensen kunnen niet geloven hoe grappig de show is.

Boom Chicago heeft de carrières van vele komische supersterren gelanceerd. Seth Meyers begon bij Boom Chicago. Jordan Peele was hun eerste Oscarwinnaar, en Boom was ook de plek waar hij Keegan Michael Key ontmoette (die samen Key & Peele creëerde). De makers van de sterren van Emmy-winnende Ted Lasso (Jason Sudeikis, Brendan Hunt en Joe Kelly) ontmoetten elkaar in Amsterdam en werden verliefd op voetbal bij Boom Chicago. Verder Amber Ruffin, Heather Anne Campbell (Rick & Morty) en Kay Cannon (Pitch Perfect-films, Blockers). Het beste van alles is dat de volgende generatie comedy-supersterren vanavond op het podium staat!

Drink een drankje met toekomstige beroemdheden

Bij Boom Chicago zitten de gasten aan tafels en kunnen ze genieten van drankjes uit de goed gevulde bar. Of je nu liefhebber bent van lokale bieren, voortreffelijke wijnen, vakkundig gemixte cocktails of alcoholvrije opties, je kunt er voor en tijdens de show van genieten. En waarom sluit je je na de show niet aan bij de cast voor een drankje in de bar? Misschien kom je nooit meer zo dichtbij deze toekomstige beroemdheden!

https://boomchicago.nl/iamsterdam/

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Boom Chicago een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt.

Meer informatie