Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

MacBike Central Station

MacBike vestiging Centraal Station in Amsterdam. Dagje Amsterdam? Snel, leuk, en goedkoop de stad verkennen? Alleen, met vrienden, gezin of bedrijf? Op een fiets van MacBike zie je meer.

Hoe je een fiets kunt huren bij MacBike met je City Card

Het is niet nodig om een tijdslot te reserveren bij deze locatie om een fiets te huren met je City Card. Je kunt één van de vestigingen bezoeken en ter plekke een fiets huren. Zie hier welke vestigingen momenteel geopend zijn. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek. 

Bij het ophalen van de fietsen wordt gevraagd om een borg achter te laten. Er zijn twee mogelijkheden:

1) een kopie van een creditcard (MacBike maakt dit kopie in de winkel)

2) of 1 ID per 5 fietsen en €50 per fiets

Op de fiets zie je meer 

Macbike Fietsverhuur heeft altijd de nieuwste kwaliteitsfietsen klaar staan. Voor kinderen zijn er kinderzitjes en kindertransportfietsen. Ook verkoopt MacBike de beste fietssloten, regenponcho's, souvenirs en en meer. MacBike heeft verschillende fietsroutes samengesteld om zelfstandig stad en omgeving te verkennen. De medewerkers helpen je graag op weg.

Vanwege de grote populariteit en het hoge aantal fietsen dat verhuurd wordt bij de MacBike locatie bij het Centraal Station, kan het voorkomen dat alle fietsen op een bepaalde dag verhuurd zijn. In dat geval zal het personeel van de MacBike locatie bij het Centraal Station je doorverwijzen naar de MacBike Oosterdok locatie die 10 minuten wandelen vanaf de locatie op het Centraal Station ligt.