Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Nine-T-Teen B&B

In 2014 begon Ninette met haar B&B in de populaire wijk De Pijp in Amsterdam Oud-Zuid. De gekozen naam Nine-T-TeeN is een combinatie van de naam Ninette en het eerste huisnummer 19 (nineteen). In de tussentijd is de B&B uitgebreid en zijn er 4 kamers verdeeld over 2 authentieke Amsterdamse herenhuizen met luxe en ruime kamers.

Stijlvolle kamers

Iedere kamer of suite heeft een eigen badkamer en toilet. Een televisie, waterkoker, Nespresso koffie machine, (kleine) koelkast, haardroger en gratis WIFI zijn standaard aanwezig in alle kamers, evenals voldoende handdoeken en toiletartikelen van het Nederlandse merk Rituals. De kamer wordt regelmatig schoongemaakt en bij een verblijf van langer dan 4 nachten wordt het linnen verschoond. Handdoeken kunnen altijd op verzoek worden vervangen.

De receptie bevindt zich tegenover de accommodaties op Hemonystraat 10. Bij de receptie, die overdag open is, kun je niet alleen terecht voor het in- en uitchecken maar ook voor het kopen van tickets en souvenirs, fietsen huren, tips en vragen of voor een kop koffie. Het ontbijt wordt hier ook geserveerd.