Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Open Tuinen West

Op 8 juni opent Amsterdam West de deuren van 24 verborgen groene tuinen. Ontsnap aan het stenen tijdperk van betegelde tuinen en ontdek geurige bloementuinen, educatieve natuurtuinen, sierlijke stiltetuinen en ruisende rusttuinen.

Open Tuinen West

Data
za 8 jun10:00 - 17:00
Locatie
MidWest
Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
Contact
Volg ons

Ontdek kikkervijvers en vogelbosjes, bijenvelden en bloemenzeeën

De stad is druk en de tuinen raken steeds meer verhard. Bewoners in Amsterdam West gaan daarom met hun tuin aan de slag en creëren natuurlijke paradijsjes. Verborgen groene pareltjes achter de huizenblokken en drukke straten. Sommige tuinen liggen er al honderd jaar, andere tuinen zijn onlangs aangepakt. Er zijn wormenhotels, kikkervijvers, bijenvelden, bloemenzeeën en vogelbosjes.

De bewoners zijn vaak op de Open Tuinen West dag aanwezig, en vertellen hoe ze het aangepakt hebben. Een perfecte mogelijkheid om unieke plekjes te bezoeken in dit stukje van Amsterdam. Ga op speurtocht en geniet. Voor kinderen is er ook veel te beleven.

Toeganskaart € 2,50, alleen betaalkaarten of creditcards, geen cash. Kinderen en stadspashouders gratis. Begin de dag bij een van de startpunten, zie opentuinenwest.nl/startpunten

Volg Open Tuinen West op FacebookInstagram of X.

Open Tuinen West

Data
za 8 jun10:00 - 17:00
Locatie
MidWest
Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
Contact
Volg ons