Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Groenroute Geuzenveld

Tijdens de Groenroute Geuzenveld zijn mooie bewonerstuinen te bewonderen; van een verrassend groen dakterras met uitzicht op het Lambertus Zijlpein tot een wilde voortuin op het noordoosten waar de natuur zijn gang kan gaan en een achtertuin gevuld met groenblijvende klimmers, rozen en schaduwplanten. Startpunt is de PLEINKAMER (Lambertus Zijlplein 7).

Gratis entree

Groenroute Geuzenveld

Data
za 15 jun13:00 - 16:00
Locatie
PLEINKAMER
Lambertus Zijlplein 7
1067 JR Amsterdam
Contact

Toffe groenplekken

Daarnaast zijn onder andere deze geweldige groenplekken te bezoeken: binnentuin Geuzenhoek Cordaan, biologische Kwekerij Wiering, Tuinpark TIGENO, MijnStadstuin, Volkstuinpark De Eendracht, Zorgtuin Dollywood in de polder, Fruittuin van West en binnentuin Stichting De Brug. 

Leuke workshops voor jong en oud zijn er deze middag ook, zoals het maken van een bloemstuk onder begeleiding van een ervaren bloemist, het samen schilderen van een landschapschilderij en een speurtocht met opdrachten door de wijk. En wil je weten hoe je zelf meer groen in je buurt kan creeren of hoe je hittestress en wateroverlast kan tegengaan, dan kun je op het plein terecht voor tips.

De routekaart is vanaf 12.30u op te halen bij PLEINKAMER, Lambertus Zijlplein 7 en de tuinen zijn tussen 13.00 en 16.00u te bezoeken.

Gratis entree

Groenroute Geuzenveld

Data
za 15 jun13:00 - 16:00
Locatie
PLEINKAMER
Lambertus Zijlplein 7
1067 JR Amsterdam
Contact