Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

JJ Grey and Mofro

JJ Grey begon met het spelen van covers tijdens zijn jonge jaren en werkte op een houtzagerij. Inmiddels heeft hij uitverkochte shows gespeeld op een aantal van de grootste locaties en festivals. Sinds zijn eerste album 'Blackwater' in 2001 brengt hij diep ontroerende, meesterlijk geschreven funk-rock en Southern soul muziek uit.

JJ Grey and Mofro

Data
wo 12 jun20:00 - 21:30
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
toon in Google Maps

Olustee

Na 8 jaar brengt hij weer een album uit, 'Olustee'. Het is het tiende album dat hij uitbrengt, en de eerste die hij zelf heeft geproduceerd. Het album is gevuld met persoonlijke verhalen over verlossing, wedergeboorte, pech en innerlijke vrede. Met 'Olustee' verlegt hij opnieuw de grenzen van zijn eigen creatieve muzikale, lyrische en vocale talenten. 

De verhalen worden verteld door de ogen van een poëet met veel inspiratie uit zijn ouderlijk huis in Florida en de mensen die dichtbij hem staan. De boodschap die uit het album voorkomt is duidelijk; respecteer de wereld en probeer altijd om in het moment te leven. En vergeet nooit hoe belangrijk het is om plezier te hebben.

Let op: de eindtijd is een indicatie.

JJ Grey and Mofro

Data
wo 12 jun20:00 - 21:30
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
toon in Google Maps