Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Toshi Reagon - Songs of the Living Amsterdam

Mozilla Festival en Together & Dedicated presenteren 'Songs of the Living Amsterdam'. Beleef een transformerende muzikale reis met Toshi Reagon en BigLovely. Met speciale gastoptredens van Tasha Slagtand, Sydney Lowell, Sandra St. Victor en meer. Kom naar Parallel voor een onvergetelijke avond die de kracht van muziek, gemeenschap en het terugwinnen van onze digitale wereld viert.

Toshi Reagon - Songs of the Living Amsterdam

Data
do 13 jun19:30 - 22:00
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
toon in Google Maps

Aanmelden

Ben je klaar om deel uit te maken van deze ervaring? Meld je via deze link aan voor het bijwonen van een koorrepetitie.

Toshi Reagon

Toshi Reagon is een multigetalenteerde en veelzijdige artiest met een diepgaand oor voor sonische Americana - van folk tot funk, van blues tot rock. Hoewel haar uitgebreide carrière haar in Carnegie Hall, het Opera House van Parijs en Madison Square Garden heeft gebracht, zul je Toshi net zo gemakkelijk tegenkomen op een muziekfestival, een intieme locatie of bij je plaatselijke club.

Tasha Slagtand

Tasha Slagtand, bekend als Tasha's World, is een in Rotterdam gevestigde artiest die wordt gevierd vanwege haar bekroonde albums en wereldwijde optredens. Naast haar muziekcarrière is ze een toegewijd pleitbezorger voor muziekprojecten voor jongeren, draagt ze bij aan initiatieven als Harvest Me en is ze artistiek directeur bij Yourspace, waar ze inspirerende evenementen voor een jong publiek organiseert.

Sydney Lowell

Sydney Lowell, een creatieve kracht, deelt ritmische poëzie die boeit door zijn diepgang en emotie. Als spoken word-dichter, stemacteur en workshopcoach brengt ze verhalen tot leven, waarbij ze kritische inzichten en sensuele verhalen met elkaar verweeft. Mede-oprichter van We The People Amsterdam en online platform 2PHRASE, Sydney's debuut-EP 'WORD' toont de transformerende kracht van taal en nodigt luisteraars uit op een reis van introspectie en verbinding. Elke voorstelling is een energieke uitwisseling, een uitnodiging tot nabijheid en een bewijs van de kracht van woorden.

Sandra St. Victor

Sandra St. Victor, een krachtige diva met meer dan 30 jaar ervaring in de muziekindustrie, staat bekend om haar grensverleggende bijdragen. Als leadzangeres van de in New York gevestigde rockfunkgroep Family Stand heeft ze het publiek over de hele wereld gefascineerd met haar soulvolle mix van funk, rock, gospel en jazz. Sandra's composities zijn opgenomen door legendes als Prince en Chaka Khan, en ze toerde samen met diverse sterren als Roy Ayers en The Red Hot Chili Peppers.

Let op: de eindtijd is een indicatie.

Toshi Reagon - Songs of the Living Amsterdam

Data
do 13 jun19:30 - 22:00
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
toon in Google Maps