Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Bill Laurance & Michael League

Michael League en Bill Laurance, bekend van Snarky Puppy, komen met een nieuw, verrassend project: het album 'Where You Wish You Were'. Een album waarop enkel zij twee te horen zijn. En stukken van dit album brengen ze nu, met z'n tweeën, naar de Kleine Zaal. Met Bill Laurance op akoestische piano en Michael League op een verscheidenheid aan snaarinstrumenten: van akoestische gitaar tot ud. Wegens succes is er een extra concert in de middag; er is zowel een concert in Het Koninklijk Concertgebouw om 16.00 uur als om 20.15 uur.

Bill Laurance & Michael League

Data
zo 25 feb16:00 - 17:30
zo 25 feb20:15 - 21:45
Meer data
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps

Michael League en Bill Laurance

Wie de namen van Michael League en Bill Laurance hoort, denkt meteen aan de wereldberoemde jazzformatie Snarky Puppy. Nu komen de twee met een heel ander, nieuw project: samen maakten ze buiten Snarky Puppy om het album Where You Wish You Were. Bill Laurance vertelt: 'Het was een kwestie van tijd totdat we samen een plaat zouden maken.' Het resultaat laat Laurance en League van een verrassende kant horen. Zo speelt Michael League vooral ud en andere akoestische snaarinstrumenten op het album.

Where You Wish You Were

Op Where You Wish You Were hoor je enkel Michael League en Bill Laurance. Het album gaf de twee musici de kans om de intimiteit, kwetsbaarheid en helderheid van samen musiceren te laten horen. Het album heeft z'n volstrekt eigen stijl en sfeer. Onder andere door de keuze voor de instrumenten. Bill Laurence verkent de mogelijkheden van de akoestische piano, en Michael League verruilt zijn vertrouwde elektrische bas voor onder andere de traditionale ud en de eeuwenoude ngoni, een west-afrikaanse luit.

Data en tijden

zondag 25 februari16:00 - 17:30
zondag 25 februari20:15 - 21:45

Bill Laurance & Michael League

Data
zo 25 feb16:00 - 17:30
zo 25 feb20:15 - 21:45
Meer data
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps