Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Bezienswaardigheden

De Drie Fleschjes

Dit achter de Nieuwe Kerk gelegen proeflokaal schenkt al meer dan vier eeuwen spiritualiën. Het interieur is van 1619 en is daarmee officieel de oudste kroeg van Amsterdam. De traditionele recepten waarvan er vele nog steeds in het assortiment te vinden zijn, werden in 17e en 18e eeuw uitgebreid met exotische specerijen, noten en vruchten die door de Verenigde Oostindische Compagnie werden ingevoerd.

Niet alleen maar likeur

Naast een keur aan jenevers, waaronder de Corenwyn van Lucas Bols, schenkt De Drie Fleschjes diverse tongstrelende likeuren. Er wordt Gulpener-bier getapt en afhankelijk van het seizoen dienen zich regelmatig sprankelende speciaalbieren aan.

Ook voor een goed glas wijn is De Drie Fleschjes een hele goede keus. Maak een keus uit een van onze speciaal geselecteerde wijnen en je zult zien dat die jouw smaakpapillen laten dansen.

En niets is zo lekker om een goed glas te vergezellen met uitstekende borrelhappen en die hebben ze in huis, dus kies uit een goede ossenworst, klassieke gehaktbal uit de jus, oude Beemster-kaas met mosterd en nog veel meer

Hoe je De Drie Fleschjes kunt bezoeken met je City Card

Het is niet nodig om een tijdslot te reserveren om deze locatie te bezoeken met je City Card. Er zal tafel gereserveerd zijn voor City Card gebruikers. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek.