Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Kasteel de Haar

Rijk aan Verhalen of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven.

Traditie

Ook de internationale jetset uit de vorige eeuw, met haar uitbundige levensstijl, bezocht met regelmaat het kasteel. Van Coco Chanel tot Roger Moore, zij lieten hun sporen na in de luxueuze kamers van de meest weelderige plek die Utrecht rijk is.

Activiteiten

Kasteel de Haar organiseert elke maand leuke activiteiten. Deze activiteiten nemen je mee terug naar de hoogtijdagen van het kasteel en haar bewoners. Een overzicht van de activiteiten kan je vinden op de website van Kasteel de Haar.

Openingstijden & prijzen

Kasteel de Haar is geopend van maandag t/m zondag van 09.00 - 17.00 uur. Het park is om 18.00 uur gesloten. De kasteelwinkel en het park zijn gesloten op Nieuwjaarsdag, Koningsdag, oudjaarsdag en tijdens evenementen. Voor een actueel overzicht kan je kijken op de website van Kasteel de Haar.