Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

The Digital Wellness Show

Next Nature en Paradiso nodigen je uit voor de Digital Wellness Show. Een conferentie en visueel spektakel met presentaties, 'behandelingen', debatten en nog veel meer, waar we ons digitale welzijn onderzoeken en ons voorbereiden op een toekomst met technologie.

The Digital Wellness Show

Data
ma 2 sep19:30 - 22:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
Toon in Google Maps

Hoe staat het eigenlijk met jouw digitale welzijn

Voel je de urgentie voor een digitale detox, of moeten we meer en beter samenwerken met technologie? En vooral, hoe ziet dat er dan uit? Hoe kan AI ons leven verbeteren?

Vroeger kostte het moeite om verbonden te blijven. Tegenwoordig is het moeilijk om je los te koppelen van de constante stroom berichten en notificaties. Onze smartphones zijn een verlengstuk van ons lichaam geworden.

Technologie heeft onze fysieke belasting verlicht, maar onze mentale belasting vergroot. Het is verleidelijk om de stekker er helemaal uit te trekken. De echte uitdaging is echter om ons welzijn te vinden zonder de vruchten van onze technologische vooruitgang te moeten plukken. Wil je deze lezing bijwonen lees hier meer informatie over de sprekers of koop gelijk een kaartje.

Let op: De genoemde eindtijd is een indicatie en kan nog wijzigen.

The Digital Wellness Show

Data
ma 2 sep19:30 - 22:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
Toon in Google Maps