Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

VI.NO.SO Natuurwijnfestival

VI.NO.SO is een jaarlijks festival om kennis te maken met natuurwijn: 60 wijnboeren vanuit heel Europa zijn in Amsterdam om hun wijnen te laten proeven. Let op: de datum, tijden en locatie voor 2025 zijn onder voorbehoud.

VI.NO.SO Natuurwijnfestival

Data
zo 25 mei12:00 - 18:00
Locatie
Hotel de Goudfazant
Aambeeldstraat 10H
1021 KB Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Vijfde editie

Na 5 succesvolle, uitverkochte edities is natuurwijnfestival VI.NO.SO ook dit jaar weer terug, op zondag 25 mei: bijna 60 natuurwijnboeren uit alle windstreken van Europa, én Argentinië, laten hun wijnen proeven, net als de afgelopen twee jaar in restaurant Hotel de Goudfazant en bioscoop en petite restaurant FC Hyena aan de oever van het IJ in Amsterdam Noord. De locaties dragen ook direct zorg voor de hongerige bezoeker, met heerlijke bites uit de houtgestookte steenoven en andere lekkere hapjes. Ook zijn er 2 cidermakers, uit Nederland en Portugal, en een Franse maker van kombucha en kefir.

Bezoekers krijgen een proefglas als entreebewijs waarmee zij ruim 300 wijnen kunnen proeven en vergelijken. Helemaal ondersteboven van een wijn? Dan drink je die gezellig verder aan de bar. Ook zullen enkele delicatessen te bestellen zijn, zoals oesters en kaas.

Info & tickets

VI.NO.SO vindt plaats bij Hotel de Goudfazant en FC Hyena, Aambeeldstraat 24/30 in Amsterdam Noord, en opent haar deuren van 12.00 tot 18.00 uur. Tickets om naar hartenlust te kunnen proeven, kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.vinoso.nl. Op de website staan ook alle aanwezige wijnboeren vermeld. Bij de ingang krijgen bezoekers een gratis proefglas als entreebewijs. Op Facebook en Instagram worden regelmatig updates over het programma gedeeld.

VI.NO.SO Natuurwijnfestival

Data
zo 25 mei12:00 - 18:00
Locatie
Hotel de Goudfazant
Aambeeldstraat 10H
1021 KB Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons